Vegetarienii, mancarea vegana si impactul ei asupra sanatatii

Ce stim despre cei care sunt vegetarieni, ce stim despre aceasta evolutie? Cum se prezinta, calitati si defecte, importanta si coleratie cu sanatatea. Pai dupa cate stim cei vegetarieni 100% mananca doar legume, nu au voie sa manance altceva. De ce sunt ei vegetarieni, pai corpul accepta mult mai usor legumele, fructele si tot ceea ce tine de acest mediu, insa eu personal cred ca nu e cea mai buna idee. OK, hai sa nu mancam atata carne, sa mancem totul vegetal, dar daca luam un exemplu, si muncesti 12h/zi, in agricultura, in Germania sa spunem, cu ce na ajuta sa fim vegetarieni, pai va spun eu cu absolut nimic caci dimineata la 10, 11 o sa te ia foamea de o sa cazi din picioare, si atunci cine sunt acesti vegetarieni?

Pai sunt persoanele care isi permit sa faca asta, care nu au activitati fizice, care au timp sa isi pregateasca o masa de genul asta si care nu au nevoie de calorii pentru a trece ziua, cum de altfel majoritatea dintre noi avem. Personal nu cunosc niciun vegetarian, ii intanlesti mai greu, poate doar la TV, si de ce ii credem pe cuvant ca sunt vegetarieni, eu as vedea-o ca pe o fala, se lauda ca e vegetarian si nu se stie ce mananca el acasa, ca doar nu ii bagam noi in gura nu?

Ce m-ar determina sa fiu vegetarian, pai nimic in lume, de ce as renunta la carne, si la alte bunuri, pentru a fi vegetarian, e drept fizic acele persoane sunt destul de sanatoase, insa nu atat de sanatoase pe cat ar crede ei, poate doar se simt mai bine, da stomacu ii roade in continuu, si atunci cum ai putea trai asa? E vorba de o mare ambitie la care personal nu ii vad rostul. Hai sa facem niste comparatii intre cei care mananca o salata verde cu spanac sa zicem, la amiaza, si intre o persoana care mananca felul I si felul II la amiaza, pai acea persoana care mananca la amiaza salata, la ora 16 are nevoie din nou de ceva usor, trebuie sa fie disponibil sa poata sa manance la ora aia ceva usor, pe cand cel cu felul I si II nu va mai avea nevoie de mancare pana spre seara, si mai apare o problema cate mese pe zi trebuie sa ia un vegetarian?

Pai va spun eu foarte multe, nu ca nu ar fi bine sa nu mananci de foarte multe ori pe zi, dar ganditi-va la munca, cum poti sa mananci de 4-5 ori? Cum iti duci hrana, cum te organizezi, unde mananci tu acea salata, ai nevoie de tot ceea ce trebuie, a da, esti patron, sau mai stiu eu ce director iti permiti dar un om de rand absolut nu isi permite sa fie vegetarian doar pe, perioade. Deci ce e mai bine, vegentarian sau nevegetarian, pai personal las la latitundea fiecaruia sa decida ce e mai bine pentru el, insa veti vedea ca nu o sa reusesti daca nu aveti o situatie financiara foarte buna si mult timp liber. Ce ii indeamna pe vegetarieni sa fie vegetarieni, pai eu cred ca lipsa de ocupatie le dai idei din ce in ce mai noi, sunt interesati de tot ce e extrem si nou, adica cum sa stai toata ziua acasa, sa nu faci nimic, chiar daca ai bani?

Trebuie sa fii important, sa fii interesant, sa ai cu ce te lauda, deci trebuie sa devii vegetarian nu? Nu as face aceasta alegere niciodata, caci pot manca sanatos si nevegetarian, pai si ce mananc? Simplu langa salata si spanac pot pune niste pui fiert, sau o tacana cu pui, sau un pui pe grill, de ce nu? Chiar o prajeala, nu cade greu, fara ulei, totul e mai sanatos, pai si vegetarianul ce ar zice de ceea ce am ales eu? Pai ar zice ca el nu consuma carne, dar va spun eu ca pofta care o are e de nedescris. Ce concluzii tragem din acest paragraf? Pai, fiecare alege cum sa traiasca, ce sa manance, dar atentie trebuie sa manance sa traiasca, sa vorbeasca sanatos, sa fie sanatos atat fizic cat si psihic. Spor la sanatate si lasati prostiile!

0 Response to "Vegetarienii, mancarea vegana si impactul ei asupra sanatatii"

Trimiteți un comentariu