Obiceiul de a amana, obstacol in sanatate

Obiceiul de a amana, obstacol in sanatate

De ce ar fi asa o mare problema sa amani? Ce legatura asta are cu sanatatea? Pai sa o luam cu inceputul, citesti pe blog-ul meu, vrei sa te apuci sa slabesti, sa traiesti sanatos si sa faci tot ceea ce ar trebui sa faci, bun, acum citesti, si zici lasa ca fac maine, deja amanarea cea mai importanta a iesit la iveala, o lasi pe maine, maine uiti..si deja ai cam pierdut startul in 90% din cazuri nici nu mai incepi sa faci asa ceva, o lasi balta. Nu lasa pe maine ce poti face astazi, asa ca daca vrei sa iei initiativa, incepi de acum, din secunda asta, din momentul asta, si cu ambitie si rabdare, ai sa ai o viata sanatoasa, curata si vei fi mai fericit. Ce mai poti aman? Aproape orice, te lasi de fumat, care tot la sanatate este, cand?

De saptamana ce vine, vine acea zi din nou amani, deci amanarea nu e buna de nimic, niciodata in nicio conditie, a poate, e posibil sa ai ceva de facut care trebuie amanat, cu rabdare, depinde, vrei sa faci o casa, ca exemplu, n-ai bani, amani asta da, merge amanat, dar nu lucrurile esentiale sanatatii tale caci astea te fac sanatos, iti lungesc viata, si tu amani sa faci tocmai lucrul asta, de ce sa amani? Incearca sa ai ambitie odata pentru totdeauna sa iei masuri sa faci ceea ce trebuie. Eu personal, am tot amanat o perioada anumite lucruri?

Si stii ce s-a intamplat? Pai nimic, caci lucrurile s-au agravat si nu le-am mai dus la bun sfarsit, sau le-am facut prea tarziu si am suportat consecintele, asta o sa patesti si tu daca eviti sa slabesti de exemplu, amani pana nu se mai poate face nimic, fara solutii, nu mai ai cale de iesire, deci daca te hotarasti sa faci ceva, fa acum nu maine, sau in alta zi, pornesti chiar in secunda asta, depinde de vointa fiecarei persoane, fiecare in parte alege cand trebuie sa faca, dar intotdeauna acum e cea mai buna decizie, fara nicio amanare, fara nicio scuza, fara sa astept ziua de maine. Ziua de maine nu aduce nimic nou niciodata, maine e o alta zi ca astazi, astazi ramane amanata, si probabilitatea si a amana si maine este foarte mare.

Ca sa reuesti in viata iti trebuie vointa si sa nu amani nimic din ceea ce trebuie facute, un exemplu'. Amana sa mananci 1 luna, ce se intampla? Pai nu se intampla nimic, doar ca ti-ai incheiat socotelile cu viata, amana sa platesti o factura la curent, pai ce se intampla? Ramai fara acel lucru, si cu cat faci mai repede ceva cu atat mai bine si cu atat mai promitator. Daca vrei sa iei masuri fa-o din momentul asta, amantul este o boala sanatatii, grava, a vointei, cere sprijin daca crezi ca singur nu esti capabil sa faci lucrurile pe moment, sunt persoane in jurul tau care te vor sprijini moral, ceea ce e foarte important. Concluzii? Nu amanam executam!

0 Response to "Obiceiul de a amana, obstacol in sanatate"

Trimiteți un comentariu