Mancarea de fast food si mancarea grasa

Mancarea de bad food si mancarea grasa

Bad food, un cuvant cunoscut de toata lumea, pe toata planeta. Dar are si plusuri? Minusurile sunt bine-cunoscute, ingrasa, neconsistenta, gretoase, uleioase, practic tot ce e mai rau este in mancarea de Bad food. De ce o mancam? Poate pentru gust, dar acel gust este doar de fatada, ne atrage dar organismului ii face foarte rau, studiile arata ca daca mananci bad food cativa ani la rand, te ingrasi si incepi sa ai probleme mari cu santatea.

Multi ar spune, eu mananc 1 hamburgher pe saptamana, sau asa, pai da, dar pe langa acel hamburgher cu ce iti dregi sanatatea, poate cu ceva gras, ascasa, si atunci degeaba nu mananci la fast food ca mananci mancare grasa si ajungi la acelasi rezultate. Cum poti preveni grasimile din mancarurile de bad food, pai nu prea poti, odata mancat, e adjudecat, trebuie sa le evitam cu orice pret. Avem alternativa mancare fast food, ceea ce noi credeam ca inseamna hamburgheri, shaorme, etc, insa asta inseamna mancare rapida, si daca ne gandim si salata poate fi o mancare rapida, dar oare a mers cineva la un fast food sa comande o salata?:)) Greu de crezut, la fast food te duci pentru mancare din belsug, calorii din belsug, nesatate din belsug sa zic asa.

Trebuie sa fim foarte atenti la grasimi, nu doar cele de bad food, orice fel de grasimi, care pleaca din uleiuri, carnuri, tot ce e prajeala. NU prajiti in ulei, vrei sa manci un gratar? Fa-l pe gratar, peste fa-l pe gratar, fa totul pe gratar, evident nu are acelasi gust, dar iti iei vitamine si mai putina grasime. Ar spune unii, carnea de gratar nu e in ulei, pai nu e, dar ceafa de porc, sau alte carnuri din porc lasa ele in sine o grasime, e grasimea din ele, care tot un fel de ulei ars este, se inegresc deja mi se face rau, si cred ca o sa termin repede acest discurs. Deci sarim peste grasimi, si o luam mai tare cu salatele si tot ce este usor.

Raman la parerea ca, cea mai buna carne e pestele, are multe vitamine si putine grasimi, conteaza enorm felul in care il gatesti, sa faci o ciorba de peste ca la carte, dupa o reteta de pe net, merita incercat si sunt sigur ca va fi buna. De obicei ai chef sa mananci bad food dupa o betie, a doua zi organismul iti cere ceva gras, nimic mai grav decat atat, caci e vai de capu' celui care bea seara si manca un hamburgher sau ceva, pune practic pe el 300 400 de grame odata, ceea ce nu e bine, va dati seama sa repeti asta de 30 de ori? Acest proces timp de 1 luna?

Pui cred ca 5 kg, te faci ca porcu' din carne de porc. Care e mai periculoasa, mancarea de bad food sau mancarea grasa facuta acasa? Pai amandoua sunt la fel de periculoase conteaza enorm cantitatea si calitatea acelei carni. Cea mai proasta alegere ever este shaorma cu de toate, mare, e infectie curata in organism si adio sanatate. Concluzie, mancati sanatos.

0 Response to "Mancarea de fast food si mancarea grasa"

Trimiteți un comentariu