Sanatatea, Mancarea reincalzita, carnea si cuptorul cu microunde

Mancarea reincalzita, carnea si cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde este o problema actuala a societatii, din ce in ce mai multa lume incepe sa il foloseasca chiar sa gateasca in el, Doamne Fereste nu faceti niciodata mancare la cuptorul cu microunde, ca nu stiti ce e acolo. Feriti-va de el pe cat posibil, la nimic, nici la incalzit apa, cineva facea cafea cu apa incalzita la cuptorul cu microunde, este total gresit pentru sanatatea si risti multe.

Nu reincalzi nimic la cuptor, efectiv nu il folosi ce pot spune mai multe despre el, arunca-l la gunoi, trage-l din priza, trage-l pe dreapta pentru a putea preveni anumite boli care intr-un final le dobandesti. Cum sa faci ciorba la cuptorul cu microunde, cum e posibil, el nici macar nu fierbe, nu stiu ce le face, ceva, urat, gretos si total toxic. Mai folosim cuptorul cu microunde pentru vestitul popcorn, fals, gresit, cumpara-ti la punga si fa in ulei, ca nu e neaparat bun pentru sanatate dar sigur e mai bun ca cel facut in microunde, ce tie si cu microundele astea. Deci concluzie, evitam tot ce are legatura cu cuptorul cu microunde.

Acum mancarea reincalzita trebuie evitat, dar nu suntem la restaurant sa gatim in fiecare zi, oricum nimic reincalzit nu are gustul ca prima data, insa ce putem face, mai reincalzim una alta, insa nu de multe ori, sa nu facem asta, ca nu e bine. Am putea gati in fiecare zi? Ar fi ideal, dar e imposibil ca mai avem si activitati, ce sa facem, unii cu scoala, unii cu serviciul si tot asa, deci gatiti cat se poate de des, reincalziti cat se poate de putin. La fel si cu carnea odata dezghetata nu o mai bagi la inghetat, devine periculoasa, te alegi cu o boala de toata frumusetea, n-am patit-o, n-ai patit-o dar cine stie, daca tot e sa facem carne, ce dezghetam, gatim tot si apoi vedem cum mancam.

Faci o oala de 5kg cu mancare, fie ce-o fi, si nu trebuie reincalzita, pai cum naiba facem asta? Sunt intrebari fara raspuns, acum fiecare dintre noi gaseste o solutie sa faca ce trebuie, ideea e fara cuptor cu microunde, carne reinghetata si mancarea reincalzita. Care e cea mai rea din toate astea? Cuptorul cu microunde, daca il folosesti des, te imbolnavesti dupa 1-2 ani, probabil, dar daca l-ai folosi 10 ani? Al 11-lea an nu l-ai mai putea folosi, de ce? Pentru ca n-ai mai fi tu, el ramane tu pleci din lumea asta.

Deci e total eronat. Apoi pe locul doi intr-un top 3 ar fi carnea reinghetata, ca asta cu mancarea reincalzita eu zic ca inca e acceptata si trebuie sa fie acceptat, ca alt exemplu ai 7 copii, cand gasesti, zi lumina sa fie proaspat tot? Nu se poate, deci trebuie reincalzita insa sa o facem cat de rar se poate. Ce concluzie tragem? Una singura, ca niciuna dintre astea 3 conditii nu sunt bune pentru sanatate si trebuiesc evitate pe cat de mult se poate, si total cuptorul. Succes in sanatate

0 Response to "Sanatatea, Mancarea reincalzita, carnea si cuptorul cu microunde"

Trimiteți un comentariu